Διάσωση φλαμίνγκο στην Αμμόχωστο από γνωστό κτηνίατρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διάσωση φλαμίνγκο στην Αμμόχωστο από γνωστό κτηνίατρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κτηνίατρος  Αδάμος Ζάρτηλας στην επαρχία Αμμοχώστου, γνωστός για αφιλοκερδή διάσωση ζώων κατά καιρούς, αναφέρεται, με ανάρτηση του στο facebook στην σελίδα, Pet Priority Medical Care, στην διάσωση ενός φλαμίνγκο.

Στην ανάρτηση, εξηγεί πως το βρέθηκε αδύναμο και ανίκανο να φάει στην λίμνη του Παραλιμνίου και μεταφέρθηκε άμεσα στην κλινική του.

Αφού υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες το πουλί διαγνώστηκε με σοβαρή αναιμία και ήταν βαρία μολυσμένο από ψείρες, εξήγησε.

«Το περιποιηθήκαμε  με ζεστά υγρά, αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα και το τροφοδοτήσαμε με σωλήνα. Έπειτα τοποθετήθηκε σε ζεστό σκοτεινό δωμάτιο για 3 ημέρες. Στάλθηκαν δείγματα στις κτηνιατρικές υπηρεσίες να εξεταστεί για γρίπη των  πουλερικών. Σήμερα ήρθαν οι φύλακες να το παραλάβουν και να το μεταφέρουν σε κέντρο αποθεραπείας στη Λευκωσία. Ευχόμαστε αυτό το πουλί να τα καταφέρει και να αφεθεί σύντομα πίσω στην ύπαιθρο» τόνισε ο κτηνίατρος, καταληκτικά. 

 Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE