Επέστρεψαν 15 άτομα στο Κογκό μετά από συντονισμένη επιχείρηση

Επέστρεψαν 15 άτομα στο Κογκό μετά από συντονισμένη επιχείρηση

Συντονισμένη επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής 15 υπηκόων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, 2022.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας αεροπλάνο ναυλωμένο από τις Βελγικές Αρχές, το οποίο θα μετέφερε πίσω στη χώρα τους τα πιο πάνω 15 πρόσωπα. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρίσκονταν υπό κράτηση στην Κύπρο αφού είχαν εισέλθει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην επιχείρηση, της οποίας την Γενική Εποπτεία και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων, είχε ο Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, συμμετείχαν επίσης μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών των Βελγικών Αρχών καθώς επίσης και του οργανισμού FRONTEX.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE