Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα - Ισχυρίζονται πως ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους

Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα - Ισχυρίζονται πως ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους

Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλαν δυο Γεωργιανοί που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο πρόσωπα ηλικίας 47 και 36 ετών, οι οποίοι κατήγγειλαν πως το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Τα δυο πρόσωπα μετέβησαν στο Νοσοκομείο Πάφου και αφού εξετάστηκαν από γιατρό, διαπιστώθηκε πως φέρουν διάφορα τραύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Φάρος στην Πάφο, ενώ η αναμένεται η Αστυνομία να ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE