ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Περιμένουν την επιστολή του Γκιώνη οι Αρχές - Θα δώσει ονόματα Κυπρίων που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας

Περιμένουν την επιστολή του Γκιώνη οι Αρχές - Θα δώσει ονόματα Κυπρίων που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας

Περιμένουν την επιστολή του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη οι κυπριακές Αρχές, στην οποία θα αναφέρονται ονομαστικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας, που μπορεί να έχει βάση την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα και από την Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Αστυνομία επικοινώνησε με τον Ηλία Γκιώνη χθες Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και αναμένεται να αποσταλούν στις κυπριακές Αρχές όλα τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή του ο ακτιβιστής.

Σε δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο χθες, ο Ηλίας Γκιώνης είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες για μετακινήσεις γυναικών από την Κύπρο προς την Ελλάδα, αλλά και το Ντουμπάι.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε εμπλοκή ανηλίκων και συναλλαγές με συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Επανέλαβε τους φόβους του για συγκάλυψη της υπόθεσης και τόνισε ότι θα συνεννοηθεί με το δικηγόρο του και τους νομικούς συμβούλους της 24χρονης η οποία κατήγγειλε βιασμό της, προτού διαβιβάσει στοιχεία στις κυπριακές αρχές.

Τι είπε στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία

Χθες Παρασκευή, η 24χρονη Γεωργία φτάνοντας στο γραφείο της ανακρίτριας, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και επανέλαβε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της. Να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κι να δει τους δράστες να πληρώνουν για την πράξη τους…

Παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε επί δύο ώρες η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη «κατέθεσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα «401» του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το MEGA Ελλάδος.

Μπροστά στις κάμερες επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της… για να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κι να δει τους δράστες να πληρώνουν για την πράξη τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top