Έστειλαν μήνυμα σε πολίτη ότι είναι θετικός χωρίς να υποβληθεί σε τεστ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έστειλαν μήνυμα σε πολίτη ότι είναι θετικός χωρίς να υποβληθεί σε τεστ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολλές είναι οι φορές που απέστειλαν μήνυμα σε πολίτες, ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό, χωρίς να υποβληθούν σε τεστ.

Ένα τέτοιο περιστατικό βίωσε και το πρωί του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου συμπολίτης μας, ο οποίος δημοσίευσε το μήνυμα στην σελίδα «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Μάλιστα ο συμπολίτης μας διερωτάται αν πρέπει να κάνει κάτι σε αυτή την περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρει: «Καλημέρα ομάδα!
Κάποιος έκανε τεστ το πρωί και πρέπει να έγραψαν λάθος αριθμό τηλεφώνου και ήρθε σε εμένα το μήνυμα. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE