ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το τμήμα μετεωρολογίας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Η προειδοποίηση ξεκινά από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής.

 

 

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι,3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά στα δυτικά, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά, στα ημιορεινά και πιθανό αργότερα και σε περιοχές του εσωτερικού, θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Από το απόγευμα και μετά, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά, αλλά σταδιακά θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Αργότερα θα ενισχυθούν σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγμένη μέχρι κυματώδης, ενώ στα ανατολικά παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά θα παρατηρείται παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να σημειώνεται παροδικά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ και παροδικά μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης, αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι μέχρι κυματώδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top