Ξάφρισαν κατάστημα στην Πάφο - Διάρρηξη και σε αποθήκη

Ξάφρισαν κατάστημα στην Πάφο - Διάρρηξη και σε αποθήκη

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων αποθήκης στο χωριό Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς και καταστήματος στην Κάτω Πάφο διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε χθες από ιδιοκτήτη αποθήκης ότι διαρρήχτηκε η ξύλινη αποθήκη που διατηρεί στην κοινότητα της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς σε χωράφι την περίοδο μεταξύ 15 Ιανουαρίου με 21 Ιανουαρίου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν είχε παραβιαστεί η κύρια είσοδο της αποθήκης. Σύμφωνα με την καταγγελία από την αποθήκη λείπουν τρεις χορτοκοπτικές μηχανές αξίας 1.000 ευρώ περίπου.

Επίσης, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας στην περιοχή Λιμνάρια ότι άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα που διατηρεί στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα προϊόντα υγιεινής διατροφής αξίας πέραν των 800 ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.

BEST OF TOTHEMAONLINE