H Sony ξεκινά την δική της αυτοκινητοβιομηχανία και αναζητά συνεργάτες - Στόχος της τα οχήματα να γίνουν χώροι ψυχαγωγίας

H Sony ξεκινά την δική της αυτοκινητοβιομηχανία και αναζητά συνεργάτες - Στόχος της τα οχήματα να γίνουν χώροι ψυχαγωγίας

Παρόλο που αρχικά είχε λεχθεί πως η Sony δεν σχεδιάζει να μπει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Και αυτό γιατί ο ιαπωνικός γίγαντας των ηλεκτρονικών αφενός ανακοίνωσε τη δημιουργία του ειδικού τμήματος Sony Mobility και αφετέρου αναζητά συνεργάτες προκειμένου να προχωρήσει στην παραγωγή του.

Στόχος της εταιρείας είναι να μετατρέψει τα αυτοκίνητα από οχήματα μεταφοράς σε χώρους ψυχαγωγίας, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση του zumi Kawanishi. Ο οποίος από την Sony AI Robotics μετακινήθηκε στη Sony Mobility και είπε πως «η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι αντίστοιχη με αυτήν από τα απλά τηλέφωνα στα smartphones».

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE