Χτύπησε το Dancing with the Stars η πανδημία – Η ημερομηνία του μεγάλου φινάλε

Χτύπησε το Dancing with the Stars η πανδημία – Η ημερομηνία του μεγάλου φινάλε

Τίτλοι τέλους για το Dancing with the Stars μια εβδομάδα νωρίτερα. Το χορευτικό σόου ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή 28/1 με την ανάδειξη του καλύτερου χορευτικού ζευγαριού.

Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου καλησπέρισαν κριτές και τηλεθεατές στο προ τελευταίο σόου για το Dancing with the Stars.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως το σόου θα ολοκληρώσει τον κύκλο του μια εβδομάδα νωρίτερα και όχι στις αρχές του Φεβρουαρίου, όπως και είχε προγραμματιστεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και τα κρούσματα που πριν μερικές εβδομάδες είχαν βρεθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες, δίνοντας αναβολή σε ένα live του Dancing with the Stars.

Αποφεύγοντας για τυχόν νέα κρούσματα και νέες αναβολές, η παραγωγή αποφάσισε να επισπεύσει την ημερομηνία του μεγάλου τελικού ο οποίος θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο Star.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE