ΕΝΣΤΑΣΗ για το ΑΕΚ-Απόλλων: Και τώρα ο τελευταίος... ΛΟΓΟΣ στον Βρυωνίδη - Σφραγίστηκε το ΠΟΡΙΣΜΑ

ΕΝΣΤΑΣΗ για το ΑΕΚ-Απόλλων: Και τώρα ο τελευταίος... ΛΟΓΟΣ στον Βρυωνίδη - Σφραγίστηκε το ΠΟΡΙΣΜΑ

Μετά και την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που... έτρεξαν τις προηγούμενες μέρες, για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής που έγινε την 08η Ιανουαρίου 2022 με νικήτρια τη Λαρνακιώτικη ομάδα με 2-1, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους ως προς την απόφαση που περιμένουν όλοι για να πάρει για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (26 Ιανουαρίου 2022).

Το πόρισμα έχει σφραγιστεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και αναμένεται να σταλεί από το Υπουργείο Υγείας στην ΚΟΠ για τα τεστ κορωνοϊού των παικτών της ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE