Οι ΗΠΑ έθεσαν σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες σε περίπτωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ έθεσαν σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες σε περίπτωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Το Πεντάγωνο έθεσε σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στην Ευρώπη στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στην περίπτωση μιας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμυνας Τζον Κίρμπι.

"Ο αριθμός των στρατιωτών που το Υπουργείο έχει θέσει σε επιφυλακή ανέρχεται στους 8.500", είπε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι προς το παρόν "δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την ανάπτυξή τους εκτός των ΗΠΑ". "Ομως είναι καταφανές ότι οι Ρώσοι δεν προτίθενται να αποκλιμακώσουν" την κατάσταση, πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Θα συνεχιστεί κανονικά το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE