Τα επόμενα βήματα στη στρατηγική διμερή ατζέντα σε τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου - Αιγύπτου

Τα επόμενα βήματα στη στρατηγική διμερή ατζέντα σε τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου - Αιγύπτου

Τα επόμενα βήματα στη στρατηγική διμερή ατζέντα και η στενή συνεργασία των δύο χωρών σε περιφερειακά ζητήματα συζητήθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και του Αιγύπτιου ομόλογού του Σάμεχ Σούκρι, την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.



Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Twitter, το Υπουργείο αναφέρει στην αγγλική γλώσσα ότι διεξήχθη «πολύ θερμή συζήτηση» μεταξύ του κ. Κασουλίδη και του κ. Σούκρι. 

«Συζήτησαν τα επόμενα βήματα στη στρατηγική διμερή ατζέντα και τη στενή συνεργασία #Κύπρου-#Αιγύπτου σε περιφερειακά ζητήματα, περιλαμβανομένης και της τριμερούς πλατφόρμας με την #Ελλάδα», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE