Πρόγραμμα β΄ σειράς εξετάσεων τετραμήνων για μαθητές Λυκείου - Ανακοίνωση από Υπ. Παιδείας

Πρόγραμμα β΄ σειράς εξετάσεων τετραμήνων για μαθητές Λυκείου - Ανακοίνωση από Υπ. Παιδείας

Το πρόγραμμα Β΄ σειράς αξιολόγησης τετραμήνων απέστειλε προς τις διευθύνσεις των σχολείων το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε το Υπουργείο, η περίοδος διεξαγωγής της Β σειράς της γραπτής αξιολόγησης Α τετραμήνου για την Α Λυκείου είναι από 28 Ιανουαρίου 2022 μέχρι 3 Φεβρουαρίου 2022.

Η περίοδος διεξαγωγής της Β σειράς της γραπτής αξιολόγησης Α τετραμήνου για τις Β και Γ Λυκείου είναι από 31 Ιανουαρίου 2022 μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2022.

Η εγκύκλιος διευκρινίζει πως κατά την περίοδο 31 Ιανουαρίου 2022 μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2022, τα μαθήματα θα διεξάγονται κανονικά με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα. Κατά την περίοδο αυτή οι μαθητές/τριες θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ανατροφοδότησης και υποστηρικτικής/ενισχυτικής διδασκαλίας.

Μαθητές/τριες οι οποίοι/ες παρακάθονται σε εξέταση απαλλάσσονται από το πρόγραμμα ανατροφοδότησης και υποστηρικτής/ενισχυτικής διδασκαλίας.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE