ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Υπουργικό έπαυσε δύο μέλη του ΔΣ του ΟΚΥπΥ- Δεν συμμετείχαν στις συνεδριάσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Υπουργικό έπαυσε δύο μέλη του ΔΣ του ΟΚΥπΥ- Δεν συμμετείχαν στις συνεδριάσεις

Εξουσιοδότηση από το Υπουργικό Συμβούλιο για την παύση δύο μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΥπΥ, έλαβε σήμερα ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα. 

Πρόκειται για τους Peter Dawson και Sir David Haslam (διαμένουν στο εξωτερικό), οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν συμμετείχαν στις συνεδριάσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσθετη αξία η παρουσία τους. 

Στις συνεδριάσεις απαιτείται φυσική παρουσία, ενώ οι κύριοι Dawson και Haslam, έκαναν την... εμφάνισή τους μόνο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο Themaonline, ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που τα συγκεκριμένα μέλη δεν εμφανιζόντουσαν ούτε καν στις τηλεδιασκέψεις, με αποτέλεσμα ο Υπουργός Υγείας, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. 

Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η αντικατάστασή τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE