ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν το ρεύμα σε ημιορεινές περιοχές – Με τις κουβέρτες τα παιδιά στο σχολείο

Έκοψαν το ρεύμα σε ημιορεινές περιοχές – Με τις κουβέρτες τα παιδιά στο σχολείο

Σε ημέρες βαριάς κακοκαιρίας επέλεξαν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε ημιορεινές περιοχές για πάνω από 4 ώρες.

Παράπονα από γονείς και εκπαιδευτικούς φτάνουν στην ιστοσελίδα μας, καθώς βιώνουμε τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα και τα παιδιά καλούνται να μεταβαίνουν στις σχολικές μονάδες, όπου δεν θα παρέχεται κανένα μέσο θέρμανσης.

Συγκεκριμένα στα χωριά Καλό Χωριό Ορεινής, Κλήρου, Μαλούντα και Αρεδιού υπάρχει διακοπή ρεύματος από τις 8:00 το πρωί και διαρκέσει μέχρι και τις 13:30, καθ’ όλη δηλαδή τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Όπως πληροφορούμαστε οι μαθητές ενημερώθηκαν από χθες Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, έτσι ώστε να εφοδιαστούν με κουβέρτες για να ζεσταίνονται στις τάξεις τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου μας διαβεβαίωσε ότι έχουν προγραμματιστεί οι εν λόγω διακοπές ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές και έχουν ενημερωθεί όλοι οι κάτοικοι από πριν.

Ο λόγος της διακοπής προέκυψε λόγω του ότι υπάρχει ανάγκη για συντήρηση δικτύου σε κατεστραμμένα αλεξικέραυνα, τα οποία είναι εγκατεστημένα στις γραμμές της Αρχής Ηλεκτρισμού. Τα συγκεκριμένα αλεξικέραυνα είναι παλιές ζημιές που είχαν εντοπιστεί και έπρεπε να αντικατασταθούν με καινούργια έτσι ώστε εάν υπάρξουν κεραυνοί λόγω κακοκαιρίες να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες που θα επιφέρουν πολύωρες διακοπές ρεύματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top