Γυναίκα καταγγέλλει απάτη μέσω διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Προσέχετε...»

Γυναίκα καταγγέλλει απάτη μέσω διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Προσέχετε...»

Περιστατικό απάτης στο διαδικτύου καταγγέλλει συμπολίτισσα μας στην σελίδα του facebook «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι, αγοραστές από συγκεκριμένη σελίδα, ενδιαφέρονται και δηλώνουν πως κατάθεσαν 150 ευρώ επιπλέον για την μεταφορική εταιρία και ζητούν από πολίτες να τα καταθέσουν σε ένα συγκεκριμένο link.

Όπως ισχυρίζεται στην ανάρτηση της «Όταν είπα δεν ενδιαφέρομαι γιατί ήδη κατάλαβα ότι είναι απάτη μου έστειλε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι και ακόλουθα πήρα απειλή αυτό... Προσέχετε» 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE