Κλειστά το Δημοτικό Παναγιάς και τα Νηπιαγωγεία Παναγιάς και Δρούσειας

Κλειστά το Δημοτικό Παναγιάς και τα Νηπιαγωγεία Παναγιάς και Δρούσειας

Κλειστά παραμένουν σήμερα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο στην Παναγιά αλλά και το Νηπιαγωγείο στην κοινότητα της Δρούσειας, σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρη Μικελλίδη.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μικελλίδης ανέφερε πως τα υπόλοιπα σχολεία Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά στην επαρχία Πάφου.

Πρόσθεσε πως το μέτρο test to stay λειτουργεί με πολύ ικανοποιητικό τρόπο στην επαρχία Πάφου, σημειώνοντας πως οι γονείς προσέρχονται με τα παιδιά τους και στην συνέχεια, παραμένουν στο σχολείο αφού πάρουν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολούθως ο κ. Μικελλίδης ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία τους και την υπομονή που δείχνουν, αλλά και για τον οργανωμένο τρόπο και την έγκαιρη παρουσία τους για το test to stay.

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό και την υγειονομική ασφάλεια των παιδιών τους και της δημόσιας υγείας, αλλά και την παρουσία των παιδιών τους στα σχολεία για να πάρουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται να πάρουν στην παιδική ηλικία, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE