Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Μονή

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Μονή

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τη Μονή, το οποίο είχε κλείσει γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχε κλείσει λόγω πτώσης από όχημα, αριθμού τούβλων, που διασκορπίστηκαν και στις δύο λωρίδες του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας, για παροχή βοήθειας και για ενέργειες για καθαρισμό του δρόμου, ενώ η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό διοχετευόταν μέσω της εξόδου προς Μονή, προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Το οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου στο σημείο έχει καθαριστεί και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία, που πλέον συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE