Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Μονή

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τη Μονή

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τη Μονή, το οποίο είχε κλείσει γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχε κλείσει λόγω πτώσης από όχημα, αριθμού τούβλων, που διασκορπίστηκαν και στις δύο λωρίδες του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας, για παροχή βοήθειας και για ενέργειες για καθαρισμό του δρόμου, ενώ η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό διοχετευόταν μέσω της εξόδου προς Μονή, προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Το οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου στο σημείο έχει καθαριστεί και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία, που πλέον συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE