Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Προκηρύσσεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο διαγωνισμός προσέλκυσης επενδυτή ή επενδυτών για τη διάθεση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Όπως ανέφερε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες. Πρόκειται για το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και το σταθμό πολλαπλής χρήσης, δύο δραστηριότητες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 25 χρόνων, και τις θαλάσσιες υπηρεσίες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».