Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Προκηρύσσεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο διαγωνισμός προσέλκυσης επενδυτή ή επενδυτών για τη διάθεση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Όπως ανέφερε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες. Πρόκειται για το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και το σταθμό πολλαπλής χρήσης, δύο δραστηριότητες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 25 χρόνων, και τις θαλάσσιες υπηρεσίες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE