Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 38χρονης - Εντοπίστηκε ο 34χρονος καταζητούμενος

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 38χρονης - Εντοπίστηκε ο 34χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 34χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Η φωτογραφία του 34χρονου είχε δημοσιευθεί χθες από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Ως εκ τούτου, μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Η υπόθεση του εμπρησμού αυτοκινήτου, διαπράχθηκε το πρωί της 21ης Ιανουαρίου 2022. Λίγα λεπτά πριν τις 6π.μ. είχε ξεσπάσει φωτιά, σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 38χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE