Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 38χρονης - Εντοπίστηκε ο 34χρονος καταζητούμενος

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα 38χρονης - Εντοπίστηκε ο 34χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 34χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Η φωτογραφία του 34χρονου είχε δημοσιευθεί χθες από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Ως εκ τούτου, μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Η υπόθεση του εμπρησμού αυτοκινήτου, διαπράχθηκε το πρωί της 21ης Ιανουαρίου 2022. Λίγα λεπτά πριν τις 6π.μ. είχε ξεσπάσει φωτιά, σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 38χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE