Μπήκε στο γραφείο ευημερίας και απείλησε να κάψει τα πάντα - Αναστάτωση με 20χρονο στη Λεμεσό

Μπήκε στο γραφείο ευημερίας και απείλησε να κάψει τα πάντα  - Αναστάτωση με  20χρονο στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για 20χρονο, ο οποίος προκαλούσε αναστάτωση στο Γραφείο Ευημερίας στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία για 20χρονο που προκαλούσε φασαρία στο μέρος με τα μέλη της να φτάσουν στο σημείο και να του κάνουν συστάσεις να αποχωρήσει από το μέρος, καθώς έπρεπε να κλείσει, ενώ αυτός συνέχισε να προκαλεί αναστάτωση.

Την ίδια ώρα ο 20χρονος απείλησε ότι θα βάλει φωτιά και θα κάψει το γραφείο με την Αστυνομία να του περνά χειροπέδες και να τον συλλαμβάνει για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο Αστυνομικός σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζει τις εξετάσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE