ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρ και μανία ο Λεβέντης - «Προκλητική διάκριση από την Κυβέρνηση, πρέπει να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα;»

Πυρ και μανία ο Λεβέντης - «Προκλητική διάκριση από την Κυβέρνηση, πρέπει να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα;»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και αναψυχής με αφορμή τα συνεχιζόμενα μέτρα που «βάζουν» πίεση στην εστίαση.

Ο Φάνος Λεβέντης μίλησε εκ μέρους του ΠΑΣΙΚΑ στο «Πρωτοσέλιδο» και ζήτησε γι’ άλλη μια φορά από την Κυβέρνηση ν’ αναθεωρήσει τα μέτρα.

Αρχικά ανέφερε ότι «θα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα. Είναι σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες. Θα πρέπει να υποστούν. Η Κυβέρνηση έχει επιλέξει να σιωπήσει στα αιτήματα μας. Πραγματικά αυτή τη στιγμή η εικόνα της Κυβέρνησης βρίσκεται. Έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα και φαίνεται ότι θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο. Είναι σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες, αφού πέρα από τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, υπόκεινται σε διάκριση από την Κυβέρνηση, η οποία παραβλέπει τα αιτήματα της βιομηχανίας των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων».

«Έχουμε έντονη πίεση από τα μέλη μας για να βγούμε στους δρόμους και ενδεχομένως αυτό να γίνει πολύ σύντομα με δυναμικές διαμαρτυρίες. Χρειάζεται να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα; Θα υποχρεωθούμε να φτάσουμε σε αυτές τις κινήσεις. Να ξέρει ο κάθε πολίτης ότι η Κυβέρνηση υποτιμά με προκλητικό τρόπο τα αιτήματα μιας. Θα βγούμε στους δρόμους αλλά δεν θα έπρεπε να διεκδικούμε τα αυτονόητα με αυτό τον τρόπο», είπε.

Καταληκτικά τόνισε ότι λόγω της κατάστασης πολλά υποστατικά έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. «Δεν ξέρω πότε θα ανοίξουν τα υποστατικά που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. Αλλιώς τα πράγματα είχαν προγραμματιστεί και αλλιώς έχουν καταλήξει. Είναι ολέθριο αυτό που ζούμε γιατί όλες οι θυσίες που κάνουμε, δεν έχουν αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top