Πάγωσαν οι θαμώνες του Μπαρ στην Αμφιλοχία – Σ’ ένα ζεϊμπέκικο που ζήτησε έβγαλε το πιστόλι και μετά μαύρο!

Πάγωσαν οι θαμώνες του Μπαρ στην Αμφιλοχία – Σ’ ένα ζεϊμπέκικο που ζήτησε έβγαλε το πιστόλι και μετά μαύρο!

Καλοστημένη σκηνή ταινίας θυμίζει το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα σε μπαρ του Μενιδίου, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό 28 χρόνων.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο star.gr, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων σε μπαρ του Μενιδίου, ένας 28χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός βρισκόταν τα ξημερώματα σε μπαρ του Μενιδίου μαζί με παρέα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πλησίασε μία κοπέλα να του μιλήσει και της είπε «φύγε θα γίνει κακό».

Αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ζήτησε ένα ζεϊμπέκικο και ενώ χόρευε, τράβηξε το πιστόλι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια όλων των θαμώνων.

Στις 03:47 τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στην ζωή άφησε την τελευταία του πνοή στις 06:05.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός περνούσε ερωτική απογοήτευση λόγω χωρισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE