Πάγωσαν οι θαμώνες του Μπαρ στην Αμφιλοχία – Σ’ ένα ζεϊμπέκικο που ζήτησε έβγαλε το πιστόλι και μετά μαύρο!

Πάγωσαν οι θαμώνες του Μπαρ στην Αμφιλοχία – Σ’ ένα ζεϊμπέκικο που ζήτησε έβγαλε το πιστόλι και μετά μαύρο!

Καλοστημένη σκηνή ταινίας θυμίζει το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα σε μπαρ του Μενιδίου, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό 28 χρόνων.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο star.gr, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων σε μπαρ του Μενιδίου, ένας 28χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός βρισκόταν τα ξημερώματα σε μπαρ του Μενιδίου μαζί με παρέα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πλησίασε μία κοπέλα να του μιλήσει και της είπε «φύγε θα γίνει κακό».

Αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ζήτησε ένα ζεϊμπέκικο και ενώ χόρευε, τράβηξε το πιστόλι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια όλων των θαμώνων.

Στις 03:47 τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στην ζωή άφησε την τελευταία του πνοή στις 06:05.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός περνούσε ερωτική απογοήτευση λόγω χωρισμού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.