Σ.Ευαγόρου: Το ΑΚΕΛ είναι αλληλέγγυο στη μάχη που δίνει η ελληνική Κυβέρνηση

Σ.Ευαγόρου: Το ΑΚΕΛ είναι αλληλέγγυο στη μάχη που δίνει η ελληνική Κυβέρνηση

Το ΑΚΕΛ είναι αλληλέγγυο στη μάχη που δίνει η ελληνική Κυβέρνηση ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας, οι οποίες όπου εφαρμόστηκαν ή επιβλήθηκαν, οδήγησαν σε ύφεση και φτωχοποίηση των λαών, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου.

Σε δηλώσεις στη Βουλή, ο κ. Ευαγόρου είπε ότι “δυστυχώς στην Κύπρο αυτές οι πολιτικές επιβλήθηκαν και εφαρμόζονται με τη συναίνεση της ίδιας της κυπριακής Κυβέρνησης”.

Ανέφερε ότι “η δογματική επιμονή των ηγετών της ΕΕ σε αντιλαϊκές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές, οι οποίες στο τέλος της ημέρας φορτώνουν τα οικονομικά βάρη στους εργαζόμενους οδήγησαν στο πάγωμα των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές της”.

“Οι αφόρητες πιέσεις που ασκούνται από τους δανειστές στην ελληνική Κυβέρνηση να αποδεχθεί μειώσεις συντάξεων και επιβολή πρόσθετων φορολογιών οδήγησαν τελικά τις διαπραγματεύσεις σε τέλμα”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE