ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οκταήμερη κράτηση για 27χρονο: Εμπλέκεται σε 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Οκταήμερη κράτηση για 27χρονο: Εμπλέκεται σε 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα το πρωί γύρω στις 06:30 περιπολικό του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εντόπισε 27χρονο ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ύποπτος συνέχισε ο κ. Νικολάου διακινείτο με αυτοκίνητο, οπότε έγινε ένας συντονισμός μεταξύ περιπόλων της αστυνομικής διεύθυνσης με σκοπό την ομαλή ανακοπή και σύλληψη του.

Ο 27χρονος αντιλήφθηκε της παρουσίας της Αστυνομίας, φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει διαπράττοντας σωρεία τροχαίων αδικημάτων με αποτέλεσμα τελικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε να συγκρουστεί σε ηλεκτρικό πάσσαλο.

Ο ύποπτος δεν τραυματίστηκε και ακολούθως συνελήφθη δυνάμει ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε πως κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορα αντικείμενα τα οποία πιστεύεται ότι είναι προϊόντα κλοπών και διαρρήξεων καθώς και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από κλοπές και διαρρήξεις. Η Αστυνομία προτίθεται να διαθέσει τα ανευρεθέντα για επιθεώρηση από διάφορους παραπονούμενους.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Ο κ. Νικολάου επεσήμανε επίσης ότι κατά την τελευταία εβδομάδα είναι «η δεύτερη περίπτωση που συλλαμβάνεται πρόσωπο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλοπιμαία περιουσία στην προκειμένη περίπτωση καταζητείτο για 22 διαρρήξεις και αναμένεται να συνδεθεί και με περισσότερες ενώ στην άλλη περίπτωση πριν μια εβδομάδα συνδέθηκε ήδη με 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών».

Περαιτέρω σήμερα άλλα τέσσερα πρόσωπα κατηγορήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου για παρόμοιας φύσεως αδικήματα και παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την δίκη τους, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top