Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων - Το μήνυμα που δίνει

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων - Το μήνυμα που δίνει

Στην ανακοίνωση μιας προσωπικής της απόφασης προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, η οποία έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την επιθυμία της να γίνει μητέρα, γνωστοποίησε πως ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης των ωαρίων της.
Σε ανάρτησή της σε insta story δημοσίευσε φωτογραφία από τη διαδικασία και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Για αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα… θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει και εκείνη".

Πηγή: news247

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE