ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοβάται για τη ζωή του ο Γκιώνης - «Κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω απελπιστεί..»

Φοβάται για τη ζωή του ο Γκιώνης - «Κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω απελπιστεί..»

«Κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω απελπιστεί..», αναφέρει στο βίντεο του ο Ηλίας Γκιώνης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε βίντεο ο Ηλίας Γκιώνης στο οποίο αναφέρεται στο υλικό που συγκέντρωσε σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στην Ελλάδα και το οποίο ήρθε στο φως μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ελλαδίτης ακτιβιστής όπως έγινε γνωστό έστειλε στην Κυπριακή Αστυνομία κάποια δεδομένα που είχε στην κατοχή του σχετικά με την υπόθεση.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο Γκιώνης ανέφερε ότι ξεκίνησε την έρευνα του από την υπόθεση της Γεωργίας στη Θεσσαλονική και πως αυτό κατέληξε σε ένα κύκλωμα μαστροπείας, διακίνησης ναρκωτικών, όπλων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο, το Ντουμπάι κλπ.

«Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο, οι πληροφορίες μου έρχονται από θύματα αλλά και από κόσμο που ξέρει τόσα χρόνια και φοβόταν και πλέον βρήκε πάτημα με αυτό που έχω κάνει και αισθάνεται ότι πρέπει να με βοηθήσει για να πολεμήσουμε αυτό το τέρας που έχουμε στη χώρα μας και όχι μόνο», είπε συγκεκριμένα.

«Όλα αυτά που ανεβάζω έχουν φτάσει πολύ μακριά. Εμένα η Γεωργία, η κοπέλα που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με βρήκε μόνη της, μου ζήτησε να γίνουμε ομάδα… Με εμπιστεύεται, δίνουμε ο ένας κουράγιο στον άλλον», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας εξέφρασε φόβους για τη ζωή του

Συγκεκριμένα είπε: «Δε μπορούμε να σταματήσουμε εδώ, γιατί αν σταματήσουμε αυτοί οι άνθρωποι θα μας βρουν σε ένα ή δύο χρόνια και μπορεί να μας αφαιρέσουν τη ζωή. Οπότε το πάμε μέχρι τέλος και όσα περισσότερα κεφάλια μπορούμε να βάλουμε στη φυλακή. Έχω ακούσει πολλά φρικτά πράγματα. Έχω φύγει από το σπίτι μου, έχω αφήσει τη δουλειά μου, είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι»

Με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια του αναφέροντας πως «Σκοπός δεν είναι να μπουν φυλακή απλά φτωχαδάκια που μπήκαν στη δουλειά για να πάρουν λίγα χρήματα. Θέλουμε να μπουν στη φυλακή οι ανώτεροι τους».

«Είμαι 24 χρονών, δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό που γίνεται είναι τόσο τραγικό. Δε ξέρω αν κινδυνεύω όντως, έχω φύγει από τους ανθρώπους μου για να τους προστατεύσω. Είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι για να μην με βρουν» αναφέρει.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top