Έξι ημέρες κράτηση στον 19χρονο για κλοπές στην Αμμοχωστο

Έξι ημέρες κράτηση στον 19χρονο για κλοπές στην Αμμοχωστο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε το Σάββατο την κράτηση για 6 ημέρες του 19χρονου που φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη 70 κλοπών από αυτοκίνητα και δύο διαρρήξεων και κλοπών. Έχουν εκδοθεί άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης, τα οποία αναμένεται να εκτελεστούν σήμερα, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχωστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου.


Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «πρόκειται για σπείρα νεαρών οι οποίοι τον τελευταίο μήνα έχουν προβεί σε πέραν των 70 υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και δύο διαρρήξεις και κλοπές από κατοικίες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχωστου.

Οι υποθέσεις διερευνώνται από ειδική ανακριτική ομάδα η οποία έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE