Πέντε ημέρες στο κελί για τους νεαρούς στην Επ. Αμμοχώστου σχετικά με τις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων  

Πέντε ημέρες στο κελί για τους νεαρούς στην Επ. Αμμοχώστου σχετικά με τις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων   

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, ο 18χρονος και ο 20χρονος, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σωρεία διερευνώμενων υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και διαρρήξεων κτηρίων. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Οι δύο συνελήφθησαν χθες, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στο πλαίσιο διερεύνησης 70 υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και δύο διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες σε δήμους και κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου.

Για τις ίδιες υποθέσεις, τελεί ήδη υπό κράτηση και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 19 ετών.

Τη διερεύνηση των υποθέσεων ανέλαβε η ειδική ανακριτική ομάδα της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE