ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού

Βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας - Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού

Σήμερα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κατά διαστήματα καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στα παράλια και αργότερα και στο εσωτερικό. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται τοπικά χιονόπτωση.

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένης ελαφράς βροχής ή και ελαφράς χιονόπτωσης, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα νότια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 78 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top