Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε φουγάρο τζακιού ισόγειας οικίας σημειώθηκε χθες βράδυ στην Δρομολαξιά η ώρα 22:25. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην ξύλινη στέγη της οικίας. 
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε μερική αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη στέγη της οικίας και δεν κινδύνευσε κανείς πολίτες. 
 
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την χρήση αυλού τυλικτήρα και αναπνευστικών συσκευών. 
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:57.
 
Σύμφωνα με την ΠΥ, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.