Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα αντίκα στη Λευκωσία - Τέθηκε κακόβουλα από αγνώστους

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα αντίκα στη Λευκωσία - Τέθηκε κακόβουλα από αγνώστους

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 06.00 της 31ης Ιανουαρίου 2022 ανταποκρίθηκε σε 19 κλήσεις για βοήθεια, 10 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 19:57 χθες (30/1) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στη Λακατάμια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.10.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα μάρκας Rover (αντίκα), έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Εκτιμάται, μετά από διερεύνηση που έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία, η πυρκαγιά να τέθηκε κακόβουλα από άγνωστα άτομα, τα οποία σύχναζαν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE