Μεγάλη ταλαιπωρία σε γονείς και παιδιά - Πήγαν στα test to stay και τους έστησαν τα συνεργεία

Μεγάλη ταλαιπωρία σε γονείς και παιδιά - Πήγαν στα test to stay και τους έστησαν τα συνεργεία

Με προβλήματα άρχισε η Δευτέρα 31 Ιανουαρίου για τα test to stay προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία σε γονείς και παιδιά.

Συγκεκριμένα από τις 7:00 το πρωί οι γονείς μετέφεραν τα παιδιά τους σε σημεία δειγματοληψίας test to stay, τα οποία ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, μετά από περίπου μία ώρα αναμονής σε συγκεκριμένα σημεία, σε Λευκωσία και Λεμεσό και αφού δεν είχαν εμφανιστεί τα συνεργεία, ανακοινώθηκε τελικά στους γονείς ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η δειγματοληψία και να μεταβούν σε άλλο σημείο.

Αυτό όπως είναι λογικό εκτός από ταλαιπωρία δημιουργεί και αρνητικές επιπτώσεις τόσο στα παιδιά που απουσιάζουν από ώρες μαθημάτων, αλλά και στους γονείς που απουσιάζουν από την εργασία τους.

Τα εν λόγω προβλήματα αναμένεται να συζητηθούν στην σημερινή ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, με τους Υπουργούς Υγείας και Παιδείας και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.