Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα το 3χρονο αγοράκι – Νοσηλεύεται στην εντατική Νοσοκομείου στην Αθήνα

Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα το 3χρονο αγοράκι – Νοσηλεύεται στην εντατική Νοσοκομείου στην Αθήνα

Σε κλινική στην Αθήνα νοσηλεύεται το 3χρονο αγοράκι που πάσχει από καρδιοπάθεια και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», το πρωί της Δευτέρας, το 3χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην μονάδα εντατικής θεραπείας της της Παιδο - καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Μητέρα».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, σε επικοινωνία που είχαν με τον πατέρα του παιδιού, δήλωσε πως έχει χάσε αρκετό βάρος και λαμβάνει αγωγή ώστε να δυναμώσει και να είναι σε θέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο το αγοράκι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμη δοθεί ακόμη ημερομηνία που θα γίνει η επέμβαση, καθώς το παιδάκι είναι αρκετά αδύναμο και μετά τα τελευταία θέματα που προέκυψαν με την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE