Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας: Ικανοποίηση Επιχειρηματικού Συνδέσμου για το ενδιαφέρον 3 εταιρειών

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας: Ικανοποίηση Επιχειρηματικού Συνδέσμου για το ενδιαφέρον 3 εταιρειών

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε από τρεις εταιρείες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, εκφράζει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

«Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και ελπίζουμε σύντομα να υπάρξει κατάληξη με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, ώστε από το καλοκαίρι να αρχίσει η ακτοπλοϊκή γραμμή Κύπρου – Ελλάδας», αναφέρει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Εξέφρασε την ικανοποίηση και τη δικαίωσή του, καθώς πρωταγωνίστησε, όπως αναφέρεται, και ο ίδιος ο Σύνδεσμος, σ’ αυτή την προσπάθεια, που όταν υλοποιηθεί θα βγάλει την Κύπρο από τη θαλάσσια απομόνωση της.

Τα οφέλη που θα προκύψουν απ’ αυτή τη σύνδεση θα είναι πολλαπλά και θα επηρεάσουν θετικά σημαντικούς τομείς της οικονομίας των δύο χωρών, όπως ο τουρισμός, κ.λπ., σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Αναμένουμε τις τελικές ρυθμίσεις, ώστε επιτέλους να αρχίσει η ακτοπλοϊκή γραμμή για την οποία ο Σύνδεσμος μας λαμβάνει πολλά μηνύματα από πολίτες, που θέλουν να την αξιοποιήσουν», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE