Πρέπει να τιμωρηθεί! Τον έχεις δει; Τον ψάχνει η αστυνομία

Πρέπει να τιμωρηθεί! Τον έχεις δει; Τον ψάχνει η αστυνομία

Την άμεση βοήθεια του κοινού ζητά η αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό του κλέφτη που ξάφρισε οικία την Τρίτη 2 Ιουνίου, στη Λεμεσό.

Το γραφείο τύπου της αστυνομίας, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δράστη. Πρόκειται για τον Μανώλη Τοσουνίδη, από τη Ρωσία, κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου, 26 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Αστυνομία καταζητεί τον ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ, 26 ετών από τη Ρωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 02/06/2015 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE