Έρχεται παγκύπρια απεργία οδηγών ταξί – Διεκδικούν νέες πιάτσες και υλοποίηση των συμφωνηθέντων

Έρχεται παγκύπρια απεργία οδηγών ταξί – Διεκδικούν νέες πιάτσες και υλοποίηση των συμφωνηθέντων

Στοχεύοντας στη περαιτέρω ενίσχυση και προστασία του κλάδου, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας και η Παγκύπρια Συντονιστική Ταξί Κύπρου, αποφάσισε όπως προχωρήσει στην εξαγγελία της Στάσης εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η στάση εργασίας πρωτίστως έχει να κάνει με τα ακόλουθα διεκδικούμενα, συμφωνηθέντα αλλά και υποσχέσεις οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί ενώ δόθηκε αρκετός καιρός προς επίλυσής τους από τους φορείς.

Τα διεκδικούμενα:

  • Επιπλέον Οικονομική Εφάπαξ Ενίσχυση Ταξί
  • Άλυτα Προβλήματα Αεροδρομίων- Αγνόηση Οδηγιών
  • Συμφωνηθέντα που δεν έχουν υλοποιηθεί - Νέες Πιάτσες
  • Τροχαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις χωρίς Ταξί
  • Κοινωνικές Ασφάλειες

Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς σε Παγκύπρια Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 με έναρξη στις 06:30 π.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE