Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντικρίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Σύμφωνα με την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων χθες Δευτέρα 31 Ιανουαρίου "πήραν φωτιά" τα τηλέφωνα από χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μείωση στις συντάξεις τους. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση τους αναφέρουν: "Η ΕΚΥΣΥ έχει δεχθεί σήμερα έντονες διαμαρτυρίες από πάρα πολλούς χαμηλοσυνταξιούχους για το ότι τους μείωσαν την μικρή επιταγή. Αντί αυξήσεων που περίμεναν οι συνταξιούχοι για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια και το σοβαρό μεγάλο κόστος για την θέρμανση , είδαν τα εμβάσματα που έγιναν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μειωμένα. Η ΕΚΥΣΥ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα τοποθετηθεί ανάλογα."

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE