Τα «χώνει» στον Πρόεδρο για τον Ερωτοκρίτου το ΔΗΚΟ

Τα «χώνει» στον Πρόεδρο για τον Ερωτοκρίτου το ΔΗΚΟ

Βολές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, εξαπολύει το ΔΗΚΟ, για την ανοχή που επιδεικνύει στην υπόθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου. Στο στόχαστρο του κόμματος και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα το ΔΗΚΟ, αναφέρεται «σήμερα, ο κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου παρουσιάζεται ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για ανάρμοστη συμπεριφορά, αντιμετωπίζοντας ενδεχόμενη παύση του από τη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Αύριο, ο κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου θα βρίσκεται κανονικά στο γραφείο του, στη Νομική Υπηρεσία. Μεθαύριο, ο κ. Ρίκκος Ερωτοκρίτου θα βρίσκεται στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου, κατηγορούμενος για δωροδοκία και δωροληψία.»

Η ανακοίνωση καταλήγει «παρά τα κωμικοτραγικά αυτά φαινόμενα, που πλήττουν το κύρος της Νομικής Υπηρεσίας, η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο ΔΗΣΥ:

·        Στηρίζουν με νύχια και δόντια τον κ. Ρίκκο Ερωτοκρίτου

·        Δεν έχουν ζητήσει ποτέ την παραίτησή του.

·       Και κοροϊδεύουν το λαό ότι επί της διακυβερνήσεως τους λειτουργούν οι θεσμοί.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE