Παίζεις σκάκι στους κοιλιακούς της Κύπριας τραγουδίστριας! Κορίτσι για φίλημα αλλά την χαίρεται ο...

Παίζεις σκάκι στους κοιλιακούς της Κύπριας τραγουδίστριας! Κορίτσι για φίλημα αλλά την χαίρεται ο...

Κορμί που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει και σε αθλήτρια διαθέτει η συμπατριώτισσά μας, η οποία όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, είναι… «κομμάτια».

Ο φακός του star.gr  τσάκωσε την Μαριάντα Πιερίδη στη Μύκονο, να φορά το πάνω μέρος του άσπρου μπικίνι της, έχοντας τους γραμμωμένους της κοιλιακούς στη φόρα.

«Στεγνή», με six pack που ζαλίζει και εκπληκτικές αναλογίες, εντυπωσίασε με το γυμνασμένο της σώμα. Φανταστείτε δηλαδή να μην φορούσε και παντελόνι από κάτω τι θα γινόταν.

9134_MARIANTA_PIERIDI_13062015.jpg

Να σημειώσουμε για όσους και όσες δεν το γνωρίζετε, πως αυτό το διάστημα η Μαριάντα Πιερίδη έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Δημήτρη Κατριβέση.

9138_MARIANTA_PIERIDI_13062015.jpg

Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Νέστορα Φωτιάδη, η Κύπρια τραγουδίστρια χαμογελά ξανά, αφού είναι ανανεωμένη, ερωτευμένη κι αυτό φαίνεται από μίλια μακριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE