ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου για Προεδρικές: «Τοις φρονίμοις ολίγα», συστήνοντας υπομονή

Στεφάνου για Προεδρικές: «Τοις φρονίμοις ολίγα», συστήνοντας υπομονή

Υπομονή συνέστησε σε ό,τι αφορά το θέμα των προεδρικών εκλογών ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, κληθείς σήμερα να σχολιάσει δηλώσεις της Βουλευτή του κόμματος, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, ότι μια υποψηφιότητα του Γιώργου Παμπορίδη δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή του ΑΚΕΛ για τις προεδρικές εκλογές. Ο κ. Στεφάνου επικαλέστηκε μάλιστα την αρχαία ρήση "τοις φρονίμοις ολίγα".

"Όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Έχουμε διαδικασίες στο κόμμα που περιλαμβάνει και τις νέες δυνάμεις. Αυτό το πράγμα το έχουμε ξεκαθαρίσει", είπε ο κ. Στεφάνου.

Πρόσθεσε πως "από τη στιγμή που η ηγεσία του κόμματος και τα στελέχη του κόμματος κάνουν υπομονή για να κάνουμε συζήτηση εντός του κόμματος, αλλά για να κάνουμε και τη συζήτηση με τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που θα επιθυμούσαμε να έχουμε μια συνεργασία, με στόχο να πετύχουμε τον τερματισμό της διακυβέρνησης του τόπου από τον Συναγερμό και να έχουμε μιαν προοδευτική αλλαγή, αυτό καλύπτει όλους".

"Άρα τοις φρονίμοις ολίγα", κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top