Στους 103 οι νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - 24.308 νέα κρούσματα

Στους 103 οι νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - 24.308 νέα κρούσματα

Υψηλός παραμένει ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο 24ωρο 103 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 24.308.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 563.
Τα τεστ που έγιναν ήταν 496.506 (μοριακά και rapid) και η θετικότητα διαμορφώθηκε στο 4,90%.

Αναλυτικά η έκθεση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 24.308, εκ των οποίων 65 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.965.719 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες.  Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 441 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.229 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 103, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 23.608 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE