Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έφερε άμεσο αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είχε ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες

LIVE: Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες

Στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ), με τα ονόματα του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη να συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Δείτε live τις εξελίξεις στο ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE