Για βιασμό και ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον σύντροφό της 28χρονη στη Θεσσαλονίκη

Για βιασμό και ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον σύντροφό της 28χρονη στη Θεσσαλονίκη

Στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου μετέβη 28χρονη και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο 25χρονος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του, παρά το γεγονός ότι εκείνη φώναζε και αντιστεκόταν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της, την απείλησε και τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Μια μέρα μετά, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βια, βιασμό, απειλή και σωματικές βλάβες.

Έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση και τα ρούχα της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την εύρεση DNA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE