Κασουλίδης μετά τη συνάντηση με Πελόζι - «Καθοριστικός για Κύπρο ο σεβασμός για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα»

Κασουλίδης μετά τη συνάντηση με Πελόζι - «Καθοριστικός για Κύπρο ο σεβασμός για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, σχετικά με τη σημασία της πολυμερούς προσέγγισης στη βάση κανόνων, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία, στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης είπε ότι νιώθει «προνομιούχος» για τη συνάντησή τους. Ευχαρίστησε, είπε, την κ. Πελόζι «για το ξεκάθαρο μήνυμά της σχετικά με τη σημασία της πολυμέρειας στη βάση κανόνων και την ισχυρή εστίασή της στη δημοκρατία και στα ανθρώπινα δικαιώματα».

Πρόσθεσε ότι «ο πλήρης σεβασμός αυτών των αξιών είναι καθοριστικός για την Κύπρο στην προσπάθειά της για περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.