Στο κελί για 8 ημέρες ο δήθεν γιατρός που πουλούσε φαρμακευτικά προϊόντα χωρίς άδεια

Στο κελί για 8 ημέρες ο δήθεν γιατρός που πουλούσε φαρμακευτικά προϊόντα χωρίς άδεια

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 64 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος, παράνομης κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων, και άλλων αδικημάτων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Ο 64χρονος ύποπτος  συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας που ανάφερε ότι πρόσωπο φέρεται να ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας και να είχε στην κατοχή του φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία φαίνεται να μην έχουν σχετική άδεια κυκλοφορίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου που διενήργησαν χθες έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία και υποστατικά του 64χρονου, εντόπισαν μεγάλο αριθμό φαρμακευτικών σκευασμάτων και εγγράφων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE