Συναντήσεις Άιντα με τους δύο ηγέτες αλλά και τους διαπραγματευτές

Συναντήσεις Άιντα με τους δύο ηγέτες αλλά και τους διαπραγματευτές

Χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί, θα έχει εντός της ημέρας ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Άιντα, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο, προερχόμενος από την Αθήνα, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, ο κύριος Αϊντα θα έχει σήμερα και κοινή συνάντηση με τους διαπραγματευτές, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη κοινή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, στην παρουσία του Εσπεν Μπαρθ Αϊντα.

Στην ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, αναφέρεται ότι ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, θα συνεχίσει τις επαφές του με βασικούς συνομιλητές, μέχρι την αναχώρησή του από την Κύπρο, την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE