Δεν το χωρά ο νους: Νεκρός ο 22χρονος Λάμπι που κατέρρευσε στο Ηλιούπολη-Ερμιονίδα

Δεν το χωρά ο νους: Νεκρός ο 22χρονος Λάμπι που κατέρρευσε στο Ηλιούπολη-Ερμιονίδα

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, φίλου του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και ένα ακόμη σοκ ήρθε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE