Έκλεβε εκκλησίες 21χρονος - Διερευνώνται πέντε υποθέσεις εναντίον του

Έκλεβε εκκλησίες 21χρονος - Διερευνώνται πέντε υποθέσεις εναντίον του

Συνελήφθη χθες Tετάρτη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων εκκλησιών και κλοπών.

Εναντίον του 21χρονου διερευνώνται πέντε υποθέσεις διαρρήξεων εκκλησιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 21 Δεκεμβρίου 2021 και 4 Ιανουαρίου 2022, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE