Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Με την άρση βαρών, την πυγμαχία και το μοντέρνο πένταθλο εκτός στην θέση των οποίων μπήκαν το σέρφινγκ, το σκέιμπορντινγκ και τη αθλητική ορειβασία, ανακοινώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τα 28 αθλήματα που θα συμπεριληφθούν στο επίσημο πρόγραμμα των 34ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Να σημειωθεί ότι θα 28 αθλήματα που ανακοινώθηκαν δεν είναι ο τελικός αριθμός καθώς θα πρέπει να προτείνουν και οι διοργανωτές τα αθλήματα που θέλουν να μπουν στα πρόγραμμα μεταξύ των οποίων είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και τα esports ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή των μπέιζμπολ (άνδρες)/σόφτμπολ (γυναίκες).

Επίσης δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στο πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών τα τρία παραδοσιακά αθλήματα που κόπηκαν (άρση βαρών, πυγμαχία και μοντέρνο πένταθλο). Προς το παρόν, το Παρίσι 2024 φαίνεται να είναι η τελευταία εμφάνιση για τα επόμενα 10 χρόνια στο Ολυμπιακών πρόγραμμα των τριών αθλημάτων που κόπηκαν.

Πηγή: Sportsfeed.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE