Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Με την άρση βαρών, την πυγμαχία και το μοντέρνο πένταθλο εκτός στην θέση των οποίων μπήκαν το σέρφινγκ, το σκέιμπορντινγκ και τη αθλητική ορειβασία, ανακοινώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τα 28 αθλήματα που θα συμπεριληφθούν στο επίσημο πρόγραμμα των 34ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Να σημειωθεί ότι θα 28 αθλήματα που ανακοινώθηκαν δεν είναι ο τελικός αριθμός καθώς θα πρέπει να προτείνουν και οι διοργανωτές τα αθλήματα που θέλουν να μπουν στα πρόγραμμα μεταξύ των οποίων είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και τα esports ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή των μπέιζμπολ (άνδρες)/σόφτμπολ (γυναίκες).

Επίσης δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στο πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών τα τρία παραδοσιακά αθλήματα που κόπηκαν (άρση βαρών, πυγμαχία και μοντέρνο πένταθλο). Προς το παρόν, το Παρίσι 2024 φαίνεται να είναι η τελευταία εμφάνιση για τα επόμενα 10 χρόνια στο Ολυμπιακών πρόγραμμα των τριών αθλημάτων που κόπηκαν.

Πηγή: Sportsfeed.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE